Marja de Boer
Marja

Singer-songwriter Harderwijk, Nederland

Van kinds af aan ontstaat de behoefte om alles te onderzoeken,   te leren begrijpen en daar mijn eigen conclusies aan te verbinden.           Dat werden verhalen. Spraakwatervallen. En om te filteren wat van belang zou kunnen zijn, maak ik er liedjes van. Het doel; thema's, zowel tekstueel als in de muziek, tot iets universeels vormen. Zodat anderen zich hiermee kunnen identificeren. Het verhaal dat eens van mij was, wordt het verhaal van een ander. Wanneer dit bij mij terugkeert, krijg ik nieuwe inspiratie en ontstaat er een oneindige vorm van delen. 

Sinds 2005 zing ik deze verhalen. Een selectie van de nummers wordt in dat jaar uitgebracht op cd:“Oblivious”.  Slechts ik en mijn gitaar, onafscheidelijk, eenvoudig, liefdevol. Dankbaar ben ik, voor de onvoorwaardelijke steun van mijn broers en zussen die mij deze kans bieden. 

 Verder op weg:

Door dit project krijg ik de smaak te pakken. Ik vind mijn inspiratie in folklore, middeleeuwse muziek, in mensen, situaties,  fantasie en emotie, , waardoor in 2010 een presentatie van de tweede cd niet uit kan  blijven. Geheel in stijl, op kasteel Groot Horloo in Ermelo, presenteer ik met  medewerking van verschillende muzikanten mijn tweede album:  “On my way”. 

 

 

www.facebook.com/marjadeboerzingt 

         

 

 

 

Reacties

Kittie op 22-04-2017 18:30

dag Marja,

het was heel leuk om jou te ontmoeten op Texel in de Cocksdorp. Ik was zo benieuwd

naar jouw muziek, dus ben meteen gaan kijken en luisteren toen ik thuis was.

Een  prachtige stem heb je, Ik zie er naar uit dat je in Augustus bij ons komt optreden.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld